Terugblikken naar vorig jaar?
Bekijk hier de foto's gemaakt door Blik Op Lisse

Business & Bites Bollenstreek
Terugblik 2023

Wij kijken terug op een zeer geslaagd evenement

Een uitverkocht huis, of eigenlijk tuin, met maar liefst 555 uitgegeven toegangskaarten. Schitterend weer en alleen maar gezellige mensen, fantastische horeca , een stampvolle fietsenstalling en voor de liefhebber een heerlijk sigaartje. Het noodscenario, oversteken naar INTRATUIN Lisse, was ook dit jaar gelukkig niet nodig. Hooguit voor de deelnemers die met de auto naar het machtige event gekomen waren. Business & Bites Bollenstreek blijft het grootste en het mooiste netwerkevent van de Duin & Bollenstreek.

 

Het event bleek schitterend aangekleed met de prachtige duurzame ballonnenbogen, bomen en statafels van Balldeco. Het “waterbed” van Goodnight en de fraaie welkomststeiger van schildersbedrijf van der Zaal en Verkeerskundig Adviesbureau Roodenburg. Ook de fraaie auto’s van Schneider en That’s Lease, fotograaf Mike van Bemmelen, Ferocius events, Ruud Vink, de diverse ondernemersverenigingen, de heerlijke tent van Alpha en de fraaie bar van Wereld-wijnen maakte het event kleurrijk. Zelfs de afvalcontainers van Meerlanden zorgde voor een fraaie aankleding.

 

Maar goed, wat wil je nog meer in de prachtige ambiance van Huys Dever.  En dan hebben wij het nog niet eens gehad over de perfecte catering van Baaij catering, de Lekkerste koffieboon, de Heerekamer Lisse, Wereld Wijnen Lisse, de Olmenhorst, Smaakhuis Lisse, Sushi Class, Disarronno International  en Intratuin Lisse.  Zo iedereen genoemd, nou ja mochten wij iemand vergeten zijn dan maken wij dan volgend jaar meer dan goed. Dat doen wij, en noteer dat maar vast in de agenda. 27 augustus 2024. Standaard de dinsdag nadat de scholen weer begonnen zijn in de Duin & Bollenstreek. 

 

Honderden ondernemers bij netwerkevent

Tijdens het netwerkevent ‘Business & Bites Bollenstreek’ werden de bezoekers getrakteerd op een bijzondere combinatie van heerlijke hapjes, mooie wijnen, goed bier of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende netwerkgelegenheid waar honderden ondernemers zich voor hadden aangemeld. Een netwerkevent van formaat dus… Dit alles vond dinsdag 23 augustus plaats in de tuinen van ’t Huys Dever. Na twee jaar van noodgedwongen afwezigheid door Corona kon het evenement wederom gehouden worden.  In 2019 werd de eerste editie met bijna 450 gasten direct een groot succes. Bekijk HIER alle foto’s van Blik Op Lisse.

 

Geschreven door redactie BOL Hans Geerlings, foto’s Arie Boelhouwers.

 

bbb 1

Was je er niet bij?

Dan heb je wat gemist, maar 27 augustus 2024 een nieuwe kans. Noteer de datum vast in de agenda en zorg dat je aanwezig bent tijdens het grootste netwerkevenement in de regio. Wil je meer netwerkevenementen bezoeken? db.meerbusiness.nl/agenda

bbb2

Bijeenkomen & Ontmoeten

Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers, directeuren, beslissers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen. Direct na de zomervakantie komt het drukke ondernemersleven weer op gang. Lees HIER de speciale Business & Bites nieuwsbrief

Afbeelding3

Perfecte Combinatie

Tijdens de avond worden bezoekers getrakteerd op een bijzondere combinatie van heerlijke hapjes, mooie wijnen, goed bier of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende netwerkgelegenheid.
Een netwerkevent van formaat!

All-in toegangskaarten €32,50/€27,50 excl. btw*

Toegangskaarten zijn € 32,50 per stuk. Dit bedrag is inclusief heerlijke hapjes, mooie wijnen, (van Wereld-Wijnen Lisse, dus top), bier en fris, passend entertainment, voldoende netwerkmogelijkheden en diverse verrassingen. 

 

* Members van MeerBusiness Duin & Bollenstreek betalen € 27.50 excl. btw. 

Korting voor aangesloten ondernemersverenigingen

Leden van een van de aangesloten ondernemersverenigingen ontvangen ook € 5.00 korting per kaart en betalen slechts € 27.50

Bestellen van deze kaarten kan rechtstreeks via de Business clubs of een email naar db@meerbusiness.nl met vermelding van NAW gegevens, het aantal kaarten en van welke ondernemersvereniging u lid bent. 

 

 

Ondernemers uit Teylingen bestellen via klik hier

Ondernemers uit Lisse bestellen via Ondernemend Lisse Klik hier

Ondernemers uit Hillegom bestellen via Ondernemend Hillegom Klik hier

Ondernemers lid van ONDB bestellen via klik hier 
Ondernemers lid van Vrouwen aan het roer bestellen via klik hie

Slecht weer? Ook daar is een plan voor.

Mocht het slecht weer zijn dan toch geen zorgen. Wij hebben afspraken gemaakt met INTRATUIN Lisse en bij slecht weer wordt het evenement verplaatst naar INTRATUIN Lisse. Dus geen zorgen, geen paraplu’s. Voor Business & Bites blijft de zon schijnen.

Founding Partners Business & Bites Bollenstreek

Scroll naar boven